APLICATOR PREMIUM

TESTEAZA

AUTORIZATIE

APLICATORI PREMIUM

DUCEM FOLIA LA NIVEL DE ARTA

Aplicatorii premium sunt acei aplicatori pe care echipa LLUMAR Romania ii selecteaza pentru acurateatea montajului de folie auto. La nivel de tara sunt peste 200 de aplicatori standard, dintre care doar 15 Aplicatori Premium.

Dupa cum stim, calitatea este principala dorinta a fiecarui client. Diferentele intre un aplicator bun si unul, sa zicem, “neexperimentat” sunt detaliile. O folie pusa perfect:

  • * nu se va desface niciodata si nu va face bule
  • * este taiata si finisata perfect
  • * nu distorsioneaza imaginea
  • * nu prezinta zgarieturi sau cute

APLICATORII PREMIUM au fost selectati in timp de de echipa LLUMAR ROMANIA ca urmare a recomndarilor primite de la clienti. DACA O MARE PARTE DINTRE APLICATORII STANDARD FOLOSESC SI ALTE FOLII PE CARE IN CELE MAI MULTE CAZURI LE MONTEAZA SUB SIGLA LLUMAR PACALIND ASTFEL CLIENTII, Aplicatorii Premium sunt OBLIGATI sa foloseasca doar FOLII LLUMAR ca urmare a unui contract semnat cu importatorul. Obiectivul nostru este sa oferim clientilor o folie de calitate aplicata la cele mai inalte standarde.

Deasemeni la o anumita perioada echipa LLUMAR Romania se intalneste cu aplicatorii premium pentru un schimb de impresii.
Rolul acestor intalniri este de a dezvolta cat mai mult segmental de folie atat auto cat si pentru cladiri.

Conferință internațională și concurs de aplicat folii auto LLumar.

A fost organizat cea de a 5-a ediție a concursului de aplicat folii auto LLumar din Sud-Est-ul Europei în cadrul conferinței internaționale LLumar a cărei gazde anul acesta a fost localitatea Gyula (Ungaria).

La aceasta intrunire au participat aproape 200 de aplicatori din 8 tari.Aplicatorii prezenti au fost cei mai buni din tarile din care provin.
La concursul de aplicat folie cu mandrie afirmam ca Raileanu Viorel reprezentantul nostru a ocupat locul 9 General si locul 1 pe Bucuresti.

Concursul a constant in aplicarea unei folii dublu laminate pe o luneta extrem de curbata.Mai simplu de explicat s-a aplicat folia cu cele mai mici performante de contractare(LLlumar ATRS 5) pe una dintre cele mai dificile lunete auto(Peugeot 206).

Intalnire Paltinis

In perioada 01 – 02.06.2014 a avut loc intalnirea aplicatorilor de folie LLumar din Romania, eveniment gazduit de Hotel Hohe Rinne din Paltinis.
Au participat la acest eveniment 14 societati comerciale partenere din diferite localitati.

Programul a cuprins mai multe prezentari tinute de dl. Gal Istvan (Manager General LLumar SEE -Ungaria), dl. Gal Peter (Managing Director LLumar SEE – Ungaria) si dl. Stephan Klotzbach (Marketing Manager Eastman Chemical Company EMEA, CIS – Germania)

Aplicator Premium – Vidraru 2013

In weekend-ul 05 -07.04.2013 a avut loc Întâlnirea Aplicatorilor LLumar 2013. Am ales pentru desfăşurarea acestui eveniment Hotelul Posada de lângă Barajul Vidraru. Au fost prezenţi cei mai importanţi membri ai reţelei LLumar, acest eveniment fiind un foarte bun prilej pentru schimbul de experienţă între aplicatori. În cadrul întâlnirii au fost prezentate şi cele mai noi informaţii legate de produsele LLumar.