APLICATOR PREMIUM

TESTEAZA

AUTORIZATIE

MONTAJ IREPROSABIL

DETALIILE FAC DIFERENTA

Un montaj ireprosabil presupune multa munca, atentie la detalii, personal vechi cu experienta pe toate gamele de masini.

Aplicatorii nostril au intre 5-9 ani experienta. Cu majoritatea dintre ei am inceput acest business la sfarsitul lui 2007.

Prin mainile lor au trecut peste 20000 masini, iar dealungul timpului am realizat cad oar prin Servicii de calitate clientii aduc clienti.

Prin recomandarile avute ne-am dezvoltat pe fiecare an ce trecea, astfel comenzile se inmulteau de la an la an, iar asteptarile clientilor erau pe masura.

De aceea spunem ca montajul de folie auto este o arta iar detaliile fac diferenta.

Dupa cum stim, calitatea este principala dorinta a fiecarui client. Diferentele intre un aplicator bun si unul, sa zicem, “neexperimentat” sunt detaliile. O folie pusa perfect:

* nu se va desface niciodata si nu va face bule
* este taiata si finisata perfect
* nu distorsioneaza imaginea
* nu prezinta zgarieturi sau cute

APLICATORII PREMIUM au fost selectati in timp de de echipa LLUMAR ROMANIA ca urmare a recomndarilor primite de la clienti. DACA O MARE PARTE DINTRE APLICATORII STANDARD FOLOSESC SI ALTE FOLII PE CARE IN CELE MAI MULTE CAZURI LE MONTEAZA SUB SIGLA LLUMAR PACALIND ASTFEL CLIENTII, Aplicatorii Premium sunt OBLIGATI sa foloseasca doar FOLII LLUMAR ca urmare a unui contract semnat cu importatorul. Obiectivul nostru este sa oferim clientilor o folie de calitate aplicata la cele mai inalte standarde.